FORÅRSBILLEDSKOLER

FORÅRSBILLEDSKOLE FOR 1.-7. KL.

Forårsbilledskolen er for alle, der har lyst til at komme på billedskole, både de, der har gået i sæsonen og alle andre interesserede børn, som går i 1.-7. klasse.

Forårsbilledskolen kører 6 tirsdage, første gang 2. maj
Tid: kl. 15.30-17.30
Pris: 350 kr.
På Forårsbilledskolen inddeler vi i mindre hold ud fra klassetrin: Hold 1 for 1.-3. klassetrin og Hold 2 for 4.-7. klassetrin. Vi arbejder differentieret med opgaverne, så alle aldersgrupper kan være med og lære noget.
Vi skal bl.a. arbejde med maleri, leg og eksperimentere med farver, fantasi og spøjse materialer. I år skal vi også lave noget til Kulturfest Herning ”Vild med verden”.

MINIBILLEDSKOLENS FORÅRSHOLD

Minibilledskole er for børn i alderen 3-6 år i samarbejde med en voksen (en forælder, bedsteforælder eller noget helt tredje)

Forårsholdet kører 4 gange: 4. maj, 11.maj, 15. juni og 22. juni
Tid: kl. 16.00-17.30
Pris: 350 kr. inkl. materialer.
Man skal ikke have nogle særlige forudsætninger, men selvfølgelig have lyst til billedkunst. Vi arbejder fx med tegning, maleri, tryk, collage, akvarel, installation og skulptur af mange forskellige materialer. Vi forventer, at de voksne leger med og engagerer sig, da det helt naturligt skaber rammen for sjove og lærerige timer på Minibilledskolen. Undervisningen er varieret, men vi øver os også i at fastholde koncentrationen, gøre os umage og gennemarbejde vores ting.
Vi holder en lille pause i arbejdet. I må gerne tage lidt mad eller frugt med. Det er en god ide at komme i noget tøj, der kan tåle en klat maling.