Engleværksted for børn

Tirsdag den 30. november kl. 15.30-17.45
Inviterer vi til vores traditionsrige ”Engleværksted”. Sammen skal vi lave de fineste, sjoveste og skøreste engle. Vi har inspiration og materialer til jer, men I må også meget gerne selv medbringe ting fx chokoladepapir, knapper, perler, spændende stof, flot papir, rustne søm, diverse dimser, små citater, osv. osv.
Vi mødes i gården kl. 15.30 og går op på billedskolen. Kl. 17.45 er vi tilbage i gården sammen med alle ”englene”.

Aldersgruppe: fra 0. klasse og op
Pris 110 kr.

Covid-19
Vi kan desværre ikke tilbyde forældreophold på billedskolen i øjeblikket. Evt. aflevering og afhentning sker i gården ved indgangen til HusetNo7.
Er man fyldt 12 år, skal man bære mundbind, når man færdes i huset og på billedskolen. Når man sidder ned, må mundbindet tages af.
Vi glæder os til en hyggelig og sjov eftermiddag.

Kreativitet for alle