Tegn amok

3 lektioner med masser af tegning.
Vi kan tegne ude, eller vi kan tegne inde.
Vi tegner på mange forskellige måder, så hver elev ender med et sjovt og fabulerende værk.
Vi tager udgangspunkt i det I allerede har: hver elev vælger tre skrive/tegneredskaber fra sit penalhus, og vi tegner på A3 kopipapir fra skolens lager.

Slagets gang styres med kyndig hånd af en af Herning Billedskoles underviser, men den tilknyttede lærer er med til at fastlægge tematik og rammer. Måske er målet alene en introduktion til forskellige tegneteknikker, eller måske skal vi arbejde ud fra en tekst eller en tematik, som I allerede arbejder med i skolen. Derfor kan Tegn Amok bruges i forskellige faglige sammenhænge og tilpasses det aktuelle klassetrin.

Vi tager selvfølgelig også hensyn til de retningslinjer og rammer, der er gældende på netop jeres skole.

Pris: 3 lektioners undervisning og sparring  1.800 kr. pr. klasse. Tilbudet gælder til og med uge 26 2020.

For mere information og booking kontakt Else Egsgaard på else@herningbilledskole.dk eller telefon 21 44 27 14