KULTUR I MØRKET FREDAG DEN 18. NOVEMBER KL. 17-23

November-hygge i Kulturgården, Nørregade 7.

I samarbejde med Kulturgårdens andre institutioner inviterer vi til Kultur i Mørket. Gården i Nørregade 7 bliver omdannet til en vintergårdhave med små øer af borde, bænke, parasoller og varme tæpper – krydret med lyskæder, god musik, hygge og fællesskab.

Herning Billedskoles Midtvejsudstilling

Billedskolen deltager med Midtvejsudstilling og workshops. Udover vores udstilling sker der en masse i Kulturgården, hvor der vil være optræden og musik for mange forskellige aldersgrupper fra kl. 17-24. Vi glæder os til at se jer til udstillingen og håber, at I også finder gode oplevelser i det hyggelige gårdmiljø i Kulturgården.

Man kan bl.a. deltage i Folkespisning: Huset No7 inviterer til folkespisning i gården. Her serveres børnevenlig ”Chili sin carne”. Kom forbi og hyg med din familie, din nabo, dine venner eller måske nogle nye bekendtskaber. Prisen er 60 kr. for voksne og 30 kr. for børn. Folkespisning foregår i tidsrummet 18-19.30. Billetten booker du på https://www.place2book.com/da/sw2/sales/ih9z9wpqx3

PROGRAM:

 – med forbehold for ændringer. Det er gratis at deltage i alle koncerter og billedskolens udstilling.

Kl. 17.00 ”Lanterne-sang” ved MidtVest Børnekor. Koret går fra biblioteket til Kulturgården med lysende lanterner.
Kl. 17:00 – 21:00 Herning Billedskole Midtvejsudstilling og workshops. På billedskolen kan du se den årlige Midtvejsudstilling, hvor Billedskolens elever viser, hvad de har arbejdet med i første halvdel af sæsonen. Både børn og voksne udstiller, og der vises bl.a. tegning, maleri, tryk og skulptur. På udstillingen kan du se færdige værker og arbejder, der er stadig er i proces. Du kan også deltage i en af vores workshops, som du finder midt i udstillingen, der vises i vores lokaler i Nørregade 7A, på 3. sal. Udstillingen er åben fredag den 18. november kl. 17-21.
Kl. 17:10 Åbningstale ved Dan Karlsen, Kultur- og Fritidsudvalget.
Kl. 17:20 -18.00 Trommerum Express -koncert for børn.
Kl. 18:00 -19:00 Folkespisning for alle. Huset No7 serverer børnevenlig chili sin carne i Kulturgården. Kom forbi og hyg dig med din familie, nabo, venner eller måske nogle nye bekendtskaber. Deltagelse i Folkespisning koster 60 kr. pr. voksen og 30 kr. pr. barn!
Kl. 18:30 PoetrySlam Oplev Aalborgs Kaare Olsen, som har ribbet alle landets poesi-scener for præmier og ære. Han har efterhånden nogle år på bagen som ”slammer”, og det har medført, at han hviler i sin helt egen maskinpistolmund-stil!
Ca. Kl. 19:30: Koncert med CONNECT, Swinging Europe
Kl. 20:00 Herning Musikskoles elever og bands giver koncert.
Kl. 22:15 Drengestreger. Koncert med Herning-bandet!

Huset No7 åbner dørene hele aftenen. Her kan du snuse til alt fra keramik, glas, tekstil og malerværksted.

Kreativitet for alle