KULTUR I MØRKET FREDAG DEN 18. NOVEMBER KL. 16.30-24.00

November-hygge i Kulturgården, Nørregade 7.

I samarbejde med Kulturgårdens andre institutioner indbyder vi til Kultur i Mørket. Kulturgården, Nørregade 7, bliver omdannet til en vintergårdhave med små øer af borde, parasoller og terrassevarmere – krydret med lyskæder, god musik, hygge og fællesskab.

Herning Billedskoles Midtvejsudstilling

Billedskolens elever viser, hvad de har arbejdet med i første halvdel af sæsonen. Både børn og voksne udstiller, og der vises bl.a. tegning, maleri, tryk og skulptur. På udstillingen kan du se færdige værker og arbejder, der er stadig er i proces. Du kan også deltage i en af vores workshops, som du finder midt i udstillingen, der vises i vores lokaler i Nørregade 7A, på 3. sal. Udstillingen er åben fredag den 18. november kl. 17-21.
Udover vores udstilling sker der en masse i Kulturgården, hvor der vil være optræden og musik for mange forskellige aldersgrupper fra kl. 16.30 til kl. 24.00. Vi håber, at I også finder gode oplevelser i det hyggelige gårdmiljø i Kulturgården. Se programmet her: snarest muligt.

Man kan bl.a. deltage i fællesspisning: Huset No7 inviterer til folkespisning. Cafeen serverer dejlig vegetar mad. Kom forbi og hyg med din familie, din nabo, dine venner eller måske nogle nye bekendtskaber. Prisen er 60 kr. Folkespisning foregår i tidsrummet 18-19.30.  Billetten booker du på www. Husetno7.dk/billetsalg

Kreativitet for alle