Børnehold

Generelt

På billedskolens hold bygger undervisningen på en vekselvirkning mellem opgaver med en fastere ramme og meget frie opgaver, hvor eleverne ud fra egne erfaringer og valg udvikler skæve, skøre og skønne idéer. Vi arbejder i dybden med kendte materialer og eksperimenterer med nye. Gennem arbejdet videreudvikler vi teknikker og arbejdsgange afhængigt af hvilket alderstrin, der bliver arbejdet på. Underviseren introducerer dagens undervisning, som ofte tager udgangspunkt i et motiv, et tema, en ny teknik eller et nyt materiale

Billedkunsthold

På billedkunstholdene arbejder vi med mange forskellige udtryk og teknikker. Teknikkerne kan fx. være tegning, maleri, akvarel, collage, tryk, ler, digitale billeder, skulptur og installation. Vi arbejder med plane billeder og skulpturelle udtryk i både egne og fælles værker. Vi øver os i at skabe overraskende og fantasifulde værker, og i at gøre os umage.

Tegnehold

På tegneholdene øver vi os i mange forskellige tegneteknikker og i at iagttage og gengive forskellige former og udtryk. Vi eksperimenterer også meget gerne med alternative tegneredskaber og overraskende metoder. Undervisningen veksler mellem bundne opgaver og øvelser, hvor eleverne kan tegne mere fabulerende og frit og derved øve lige præcis dét, der kan udvikle deres egen personlige tegnestil.

BETALING GÆLDER FOR

  • 25 gange undervisning
  • Billedskoledagen lørdag den 21. september kl. 10-15
  • Materialer
  • Udstillinger i november 2024 og april 2025

PERIODE OG FERIER

  • Undervisningen i efteråret 2024 ligger i perioden uge 35-47. Der er efterårsferie i uge 42. Perioden afsluttes med Midtvejsudstilling i uge 48.
  • Undervisningen efter nytår 2025 ligger i uge 2-15. Der er vinterferie i uge 7. Sæsonen afsluttes med Billedskolens Forårsudstilling den 26.-29. april 2025.

Kreativitet for alle