Tegning aftenhold

Underviser: Mads Peter Brandstrup Jensen
Tid: mandage kl. 18.30-21.30, 6 gange i alt.
Uge: 39, 41, 43, 45, 47 og 49
Målgruppe: voksne
Pris: 1050 kr.

Dette er et grundlæggende tegnekursus hvor du vil prøve en række metoder og materialer. Vi vil arbejde med grafit, pastel, kul og tusch.
Vi lærer om hurtige skitser såvel som detaljerede tegninger.
Vi vil tegne den menneskelige figur, objekter, rum og meget mere
Her introduceres forskellige teknikker, metoder og materialer med udgangspunkt i at give den enkelte elev forudsætning for at kunne tegne mere frit og føle sig sikker i processen omkring mediet. Vi gennemgår de konkrete processer ved skabelsen af en tegning. Vi kommer til at berøre konkrete tegnetekniske værktøjer såsom perspektiv, lysets indvirkning på form, formbeskrivelse, med mere. Derudover vil vi fokusere på skitsen som udtryk og den kraft der ligger i en personlig og ekspressiv tegning. Hver undervisningsgang vil indeholde en smule teori, individuel tegnetid, og individuel samtale og konstruktiv kritik om og af tegninger. Hver aften afsluttes med en gennemgang af dagens arbejde, samt en fælles samtale om processen. 

Medbring selv materialer. Materialerne er blyant, viskelæder, knetgummi, pastelkridt, tuschpen og kul. Desuden papir i størrelse A3 af mindst 100gr. Første aften tager du det med du allerede har, og så aftaler vi, hvad du har brug for at købe.

www.madspeter.studio

instagram: madspeter.studio


Kreativitet for alle