Tegning aftenhold

Underviser: Nirvi Bennich
Tid: Torsdage kl. 18.30-21.30, 12 gange i alt.
Uge: 37, 39, 41, 43, 45, 47 og 2, 4, 6, 8, 10, 12
Målgruppe: voksne
Pris: 1850 kr.

Dette er et grundlæggende tegnekursus hvor du vil prøve en række metoder og materialer. Vi vil arbejde med blyant, grafit, kul og tusch.
Vi lærer om hurtige skitser såvel som blindtegning, form, negativ form, frottage og meget mere.
Vi vil tegne ting, rum, mennesket…  
Her introduceres forskellige teknikker, metoder og materialer med udgangspunkt i at give den enkelte elev forudsætning for at kunne tegne mere frit og i sin egen stil. Det vil sige, at vi øver os og prøver tingene af, men vi vil også gerne lave personlige værker, der virker. Derfor er alle gange bygget op på den måde, at underviser kommer med et oplæg, hvor man mere eller mindre følges ad i øvelserne den første halvdel af tiden, for så resten af tiden at arbejde individuelt og til slut rundes hver gang af med en billedgennemgang. Der vil på denne mulighed være rig mulighed for både fælles og individuel vejledning. 
Medbring selv materialer. Materialerne er blyant, kridt, tuschpen og akvarel. Desuden papir i størrelse A3 af mindst 100gr. Første aften tager du det med du allerede har, og så aftaler I, hvad du har brug for at købe.

Nirvi Bennich er uddannet på en 3 årig kunstnerlig uddannelse i Sverige samt en 4-årig Kunstterapi uddannelse i Danmark. Hun har deltaget i en masse kurser i ind og udland for at lære mere og for at udforske det kreative.
Dette bringer hun videre i sin undervisning – her ønsker hun at videregive det eksperimenterende samt glæden ved at skabe. Hun tror på, at vi alle kan skabe, og hun vil give disse færdigheder videre. På holdene prøves mange materialer og metoder og ikke mindst de utraditionelle, sjove og skøre ideer.

Nirvi Bennich
Nirvi Bennich

Kreativitet for alle