Maleri torsdag

Underviser: Mette Mailund Strong, Billedkunstner
Tid: Torsdage fra 9 til 14 – 12 gange før jul og 12 gange efter jul
Kursusstart: uge 36
Målgruppe: voksne
Pris: 5300 kr. Du skal selv medbringe materialer

På torsdagsholdet, hvor vi mødes hver uge, er der både tid til at fordybe sig i egne ting samt arbejde med forskellige øvelser. Du er velkommen både hvis du er begynder eller øvet.
Hvert semester (efterår og forår) udleveres en semesteropgave, som man efter lyst og tid til rådighed, kan arbejde med enten på billedskolen og/eller derhjemme.
Formålet med disse opgaver er hovedsageligt at få og tilegne sig metoder og teknikker som kan bruges i dine egne værker.
Du får udleveret en undervisningsplan, så du kan se hvornår vi f.eks har fælles billed-gennemgang hvor vi gennemgår de aktuelle arbejder. Denne session giver ofte anledning til rigtig gode snakke om maleri, udtryk og hvordan vi bedst kommer i mål med det vi gerne vil udtrykke. Jeg lægger dog meget stor vægt på at undervise og vejlede individuelt, så du får præcis den sparring og vejledning du har brug for.
Der er på holdet en god og afslappet stemning og “hold-ånd”, hvor alle også inspirerer og lærer af hinanden.

Bindende tilmelding.
Tilmelding og nærmere oplysninger Else Egsgaard Herning Billedskole. Mail: tilmelding@herningbilledskole.dk eller tlf. 21442714.

Mette Mailund Strong er uddannet grafiker og billedkunstner. Hun er medlem af BKF, Danske Grafikere, ProKK, Spor Kunsten, Kunstforum Viborg, FAKTOR13 og sidder i kulturrådet i Silkeborg Kommune.
Hun har sit atelier i Silkeborg og arbejder både med maleri, grafik, blandform og skulptur og udfører både kommunale og private udsmykninger samt udstillinger i ind- og udland.

Mette-Mailung Strong

Kreativitet for alle