Maleri og billedkunst torsdag

Underviser: Inge Lis Jørgensen
Tid: Torsdage fra 9 til 14 – 12 gange før jul og 12 gange efter jul
Kursusstart: uge 35
Målgruppe: voksne
Pris: 5400 kr. Du skal selv medbringe materialer.

På torsdagsholdet, hvor vi mødes hver uge, er der både tid til at fordybe sig i egne ting samt arbejde med forskellige øvelser.
Billedkunst dækker over et væld af materialer, teknikker og udtryk og du er velkommen til at arbejde med akrylmaleri, collage, akvarel, mixed media eller tredimensionelt.
Måske er du nybegynder og vil gerne prøve dig lidt frem, måske har du malet i mange år og har fået lyst til at prøve kræfter med andre materialer og teknikker, måske opdager du hvordan forskellige metoder kan udvikle og udfordre dit sædvanlige udtryk.
Det er min ambition at vi gennem fælles diskussioner, billedgennemgang, billedanalyse, oplæg, øvelser og opgaver finder, udvikler og styrker dit personlige og individuelle udtryk, og jeg lægger stor vægt på vidensdeling og sparring på holdet og på at undervise og vejlede individuelt, så du får præcis den sparring og vejledning du har brug for.
Hvert semester (efterår og forår) udleveres en semesteropgave, som man efter lyst og tid til rådighed, kan arbejde med enten på billedskolen og/eller derhjemme.
Formålet med disse opgaver er hovedsageligt at få og tilegne sig metoder og teknikker som kan bruges i dine egne værker.
Der er på holdet en god og afslappet stemning og “hold-ånd”, hvor alle også inspirerer og lærer af hinanden.

Kreativitet for alle