Maleri aftenhold

Underviser: Anne Lindholm
Tid: Mandage kl. 18-22. 12 gange – 6 før jul og 6 efter.
Uge 36, 38, 40, 43, 45, 47 og 3, 5, 8, 10, 12, 14
Målgruppe: voksne
Pris: 2600 kr.
Har du brug for fordybelse, nye teknikker, inspiration, forundring og ikke mindst at blive mere afklaret i dit eget kunstneriske virke, er dette hold måske noget for dig. Det er ikke vigtigt, at du har stor erfaring. Det vigtigste er, at du har lyst, er nysgerrig og åben for eksperimenter og ny inspiration,  som du senere kan bruge i dine egne billeder.  
Undervisningen skifter mellem små stillede opgaver, teknikpræsentation og afprøvning, inspirationsoplæg og ikke mindst den individuelle vejledning fra læreren.  
En gang imellem holder vi en fælles billedgennemgang, hvor alle præsenterer et værk, noget der driller eller en ide, der optager dem og vi deler erfaringer og kommenterer til det videre arbejde.   
På holdet tilstræber vi at have en uformel og hyggelig stemning og i billedskolens store og lyse lokaler er der god plads og tid til fordybelse og intenst arbejde. 
Der indkøbes 1 stort lærred til hver deltager, og ellers sørger man selv for maling, pensler, lærreder eller andre maleflader efter eget valg, skitsepapir i minimum A3 er også en god ide at købe.

Anne Lindholm er uddannet på Designskolen i Kolding og har i en lang årrække undervist i maleri, tegning, grafik og blandform på Design-og håndværksefterskolen i Skjern.
Siden 2017 hvor hun blev ansat på Herning Billedskole, har hun undervist voksne og børn på skolens egne hold, men også på lærerkurser og områdets folkeskoler og øvrige samarbejdspartnere.
Anne har desuden løbende deltaget i kunst og malekurser i ind – og udland bl.a. et årskursus i maleri på Århus Kunstakademi i 2013/14.

Kreativitet for alle