Undervisning for børn

På billedskolens hold bygger undervisningen på en vekselvirkning mellem stillede opgaver og egne frie udtryk. Vi arbejder i dybden med kendte materialer og eksperimenterer med nye. Gennem arbejdet videreudvikler vi teknikker og arbejdsgange afhængigt af hvilket alderstrin, der bliver arbejdet på.

Sæsonen varer 24 gange, 12 gange før jul og 12 gange efter. Undervisningen starter i uge 36 og slutter i uge 15 eller 16- 2021. Efter jul starter vi op igen i uge 2. Der er ingen undervisning i uge 42 og 7.

Billedkunsthold

På billedkunstholdene arbejder vi med mange forskellige udtryk og teknikker. Teknikkerne kan fx. være tegning, maleri, akvarel, collage, tryk, ler, digitale billeder, skulptur og installation. Vi arbejder med plane billeder og skulpturelle udtryk i både egne og fælles værker. Vi øver os i at skabe overraskende og fantasifulde værker og i at gøre os umage.

Tegnehold

På tegneholdene øver vi os i mange forskellige tegnetekniker og i at iagttage og gengive forskellige former og udtryk. Vi eksperimenterer også meget gerne med alternative tegneredskaber og overraskende metoder. Undervisningen veksler mellem bundne opgaver og øvelser, hvor eleverne kan tegne mere fabulerende og frit og derved øve lige præcis dét, der kan udvikle deres egen personlige tegnestil.

Minibilledskole – fællesskab og fleksibilitet

For børn i alderen 3-6 år i samarbejde med en voksen (en forælder, bedsteforælder eller noget helt tredje)
Mini-billedskole er en enestående mulighed for sjove, lærerige og udviklende oplevelser for dig og dit barn. Her har I mulighed for lege, lære og eksperimentere med billedkunst i spændende og trygge omgivelser. Aktiviteterne er tilrettelagt, så vi arbejder med et nyt projekt hver torsdag. Værkstedet er åbent 12 torsdage i efteråret. Ved tilmelding til 6 uger, vælger I selv, hvilke uger, som I deltager.